Sängkläder
Tips och Inspiration till Ditt Drömsovrum

Överkast

Ett av de viktigaste inredningsknepen för att få ett väldigt fint sovrum är att skaffa ett överkast som matchar övrig inredning och färger. Då överkastet kommer täcka större delen av sängen är det extra viktigt att du väljer ett som du trivs med. Något som många inredningsintresserade också gör är att matcha överkastet med olika kuddar som placeras ovanpå detta. Då kan du skapa kombinationer som kan lyfta hela sovrummet.

Överkast går att köpa online

Precis som med mycket annat kan man idag köpa sina överkast på internet. Fördelen med det är som vi pratat om mycket innan här på sidan just att utbudet blir så otroligt mycket större och du slipper kanske välja ett överkast som nästan passar. Istället kan du välja det som du verkligen hade tänkt dig och som passar utmärkt med övrig inredning och övriga färger i rummet.

Kuddarna gör det lilla extra

En annat knep som kan få de flesta sovrum att se betydligt bättre och mer hemtrevliga ut är att placera kuddar ovanpå överkastet. Självklart ska färgen på kuddarna vara passande till överkastet och övriga färger i rummet. Genom att experimentera med färger kommer du se att rummet kan höjas flera nivåer bara med detta lilla knep.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.